Na půdě bývalé sýpky svinařského zámku je k vidění výstava Keltská svatba a jiné vzpomínky až do konce září v galerii svinařského zámku.

Výstava, kterou pořádá Spolek Lughnasadh a Zámek Svinaře, je k vidění v prostorách půdy bývalé sýpky na zámku ve Svinařích. V rámci této výstavy proběhne oslava keltského svátku Lughnasadh v sobotu 4. 8. 2018. Během odpoledního programu budou probíhat nejrůznější výtvarné workshopy, přednášky historii osídlení této lokality, autorské čtení, komentované přednášky k výstave a výtvarný program pro děti. Součástí expozice jsou též ukázky práce kovářů, spojených s řemeslnou tradicí kovářů zámku ve Svinařích z nové doby, která jsou pokračovateli poselství dávných keltských kovářů, kteří jsou patroni letošní keltské výstavy.

Zámek Svinaře a Spolek Lughnasadh Vás srdečně zvou na společnou výstavu výtvarných a kovářských prací KELTSKÁ SVATBA A JINÉ VZPOMÍNKY Výstava započne ve středu 4.7. 2018 a bude pokračovat do neděle 30.9. 2018 v prostorách bývalé sýpky na zámku ve Svinařích.

Výstavu budete moci shlédnout v rámci této otevírací doby:
Středa: 11 00 - 21 00 hod
Čtvrtek: 11 00 - 21 00 hod
Pátek: 11 00 - 22 00 hod- platí mimo svatby a akce
Sobota: 11 00 - 22 00 hod- platí mimo svatby a akce
Neděle: 11 00 - 19 00 hod
Mimo tyto dny po telefonické domluvě. Doporučujeme rezervace na telefonu + 420 608 404 210, nebo na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

VYSTAVUJÍ: Ivana Bednářová - Dudek Zdeněk - Erbenová Tereza - Grosseová Elzbieta Hájek Tomáš - Holá Mišková Markéta -Holub Jan - Hochmanová Renata Houdek Kim Miloš - Humpolec Pavel - Jirouchová Miloslava - Kosková Jitka Kremanová Jana - Kreml Pavel -Kronus Jan - Kubátová Jaroslava - Küblbecková Kristina Lešikar Miloš - Lešikarová K. Silvia - Lofty Ivana - Matzenauer Michal Muradian David - Muradian Hovik - Muradian Shavarsh - Nevěřilová Marie Niedermeierová Hana- Parkman Jan - Pátek Zdeněk - Pospíšilová Marie Reinerová Zdenka - Ryzec Josef - Řepík Vladimír Řezáčová Dagmar - Sokol Miloš - Stibor Karel

Zdroj: Umělecký spolek Lughnasadh